Samenwerking MKB Voordeelkaart en Milieu Service Nederland

Als ondernemer bent u het liefst de hele dag bezig met uw bedrijf. Afval is een onderdeel waar u liever zo min mogelijk tijd in steekt, en dat snappen we bij Milieu Service Nederland goed. Wij bieden u een efficiënt afvaladvies tegen een aantrekkelijke kostenbesparing.

Ervaringen van ondernemers
Hieronder vindt u de ervaring van een bij MKB Voordeelkaart aangesloten lid in samenwerking met Milieu Service Nederland.

20% besparing op afvalkosten
Menderes Koroglu van Garage Rijnhaven bespaart dankzij Milieu Service Nederland ruim 20% ten aanzien van zijn vorige afvalkosten. Alle afvalstromen die de garage voortbrengt worden nu netjes gescheiden, en dat tegen lagere maandlasten.

Afvaladvies op maat
Elke organisatie en elke situatie is anders, ook die van u. Met het grootste aanbod rolcontainers en (mini)perscontainers biedt Milieu Service Nederland altijd een maatwerk oplossing. Wij kennen de specifieke afvalbehoeften per branche, of u nu werkzaam bent in de horeca, industrie of groot- en detailhandel.

Gratis afvalscan
Wanneer er meerdere afvalstromen bij u vrijkomen bieden wij u eerst een gratis afvalscan op locatie. Aan de hand van deze analyse krijgt u een advies op maat over de meest praktische en voordeligste oplossingen. Samen met u komen we tot het efficiëntste afvalplan.

Bekijk hier het uitgebreide bedrijfsprofiel van Milieu Service Nederland.